Thursday, January 31, 2013

kompilasi gambar reception

salam readers!
agak teruja dengan entry kali ini,
2 hari saya spend masa depan lap top dengan penuh gigih 
ye la.... nasib badan takde videographer, jadi susun gambar kat videomaker konon nak feeling ada video... hihi

saya gune auto mood jer, kalau boleh nak letak lagi banyak gambar, tapi lagu 4 minit je, sorry ye kalau tgk gambar tu gerak laju sgt, patik hanyalah seorang amatur... entah bila dapat saya buat kompilasi gambar nikah dengan video maker ni, tunggu lagi 4 bulan kot,

saya pilih lagu malam bulan dipagar bintang covered by dayang nurfaizah...
semua gambar adalah hasil tangkapan udey ismail dan adinda beliau, ubai ismail,
silalah menjamu mata, buat tangan terakhir saya sebelum saya mendiamkan diri untuk jangka waktu yang agak panjang.... sebab lepas ni dah sibuk..





photographer udey ismail and ubai ismail
location majlis MPN nilai
location outdoor kolam berdekatan KLIA dan masjid KLIA
bunga tangan daun sireh
lagu latar malam bulan dipagar bintang by dayang nurfaizah

boleh click ke link jika berminat mendapatkan khidmat mereka

bagi yang bekerja di wilayah selamat menyambut hari wilayah!!!

8 comments:

cha said...

cantiknya u. laa u duduk nilai ke? dekat sgtla kita :)

orked violet @ SYA said...

*pengsan*
sbb cantek sangat!

plg suke baju. aaaaaa... pengsan balik!

lady syaliz said...

cha-ini semua the power of makeup, hihi and campor muka excited dapat kawen kot, u pon nilai ke??? berjiran rupenyer.

orked- thank u, =) , tak sabar nk tgk wedding u... best ok buat preparation, i skang sibuk kacau adik ipar i nyer preparation, tlg survey survey ape yg patut

eddany @ WE said...

Wewittt u sgt chantek la dear!!! Love ur baju :) make up pon chantek..dah nama pon sue cantik kan hehe my fren pon ada amik ngn dia..mmg meletop.. Congrats

cha said...

sebab tu kene pilih MUA yg terbaik kan hee. haah i duduk nilai jugak hihi dekatlah kita :D

azlizaASRI said...

cantiknyaa ..

Aida Jelita said...

cantik!!

Nadira M N said...

Wah..bestnya...nice sgt..baju n mekap sgt cntk..good job.. :-)