Wednesday, December 5, 2012

deco majlis nikah

saya tak banyak pun DIY
hihi, pemalas, semua pun upah, sebab taknak susahkan org n taknak stress, and takde masa.
sila jgn contohi saya.

Untuk majlis nikah, ini je la yang saya DIY
corner untuk coretan tetamu buat kenang kenangan


lokasi majlis... letak kemah jer.... nan hado segala signboard comel bagai.... huhuhu

guest book corner
buku plain beli kat kinukoniya, pastu tampal 2 loves kat depan harga rm 12 kot

 beli blok kayu ABC, kat mane ntah name kedai tu

recycle untuk tunang, nikah n bertandang..... print sendiri dan tampal tampal..

curik teko ibu kat dapor



koleksi gambar gambar... tampal je guna double sided tape
tips- letak gambar kecik kecik, pastu selitkan gambar sedara mara  masa zaman dieorg muda muda
terkekeh kekeh mak sedara saya gelak tgk gambar dieorg masa muda remaja




 simple je kan...
tapi ramai jugak yang berkumpul carik muka masing masing masa muda muda....

untuk majlis bertandang saya letak gambar gambar zaman sekolah, masa tu ramai rakan rakan sekolah yang datang, sesuaikan gambar ikut tetamu ok.

3 comments:

eddany said...

simple yang chantek lah dear!! love it!!

lady syaliz said...

tq, masa belum majlis, idea banyak benar, sekali yang saya buat ni jer.....

eddany said...

biasa la dear...before majlis mcm2 kita nak buat kan hehehe tapi bila dah hari nya...memang tak menang tangan coz kita je tau ape yang kita nak buat hehehe ni pon dah chantek!!! WE suka~