Thursday, November 18, 2010

berkenaan bunting



ada macam2 style, ade yg pilih buat macam poster movie, tapi.....
saya tertarik dengan idea ini.

maaf, saya lupe dari mana saya copy

sekurang kurangya bila org baca, secara tak langsung mereka akan mendoakan pengantin.
dengan harapan doa2 jemputan memberi keberkatan pada pasangan pengantin.
doa yang same macam lagu maher zain tu... syahdu jer bile dengar..




heeee... baru suka dengan doa saja... untuk gambar, belum lagi dipikirkan.
ada yang letakkan gambar ibu bapa pengantin di bunting, tapi rasenya saya suke yang simple, kalau nak bagi tetamu kenal sape tuan rumah... mungkin boleh sediakan corsage atau wedding badge.

cdt to sab





2 comments:

ElyaElmo said...

elya pun suka dengan sabby nye corsage tu..lawa kannn...

lady syaliz said...

lawa n simple!!!! =)